Përkthimet kryesore të industrisë

Që nga viti 1985, Shërbimet e Gjuhëve Amerikane (AML-Global) ka qenë ofruesi kryesor i shërbimeve të përkthimit. Ne punojmë me disa industri kryesore për të prodhuar dokumente të sakta dhe konkurruese me kosto në mbi 200 gjuhë. Ne burojmë përkthyes ekspertë për një kush është kush i klientëve si në sektorin privat ashtu edhe në atë publik.

Industritë kryesore që ne shërbejmë:

juridik Përkthime të ekspertëve të dokumenteve për një sërë çështjesh ligjore.Kontratat, Zbulimi, Prona Intelektuale, Lirimet
Mjekësor pajisje  Prodhuesit e pajisjeve mjekësore nuk mund të përballojnë t'i lënë të lirë përkthimet e tyre. Kjo është arsyeja pse ata mbështeten në AML-Global, një kompani e respektuar dhe e certifikuar ISO13485.IFU, Procedurat, Manualët, Softueri, Pajtueshmëria
I korporatës Bizneset në të gjithë botën kanë nevojë për dikë që të përkthejë përmbajtje për kolegët dhe klientët e mundshëm. Këtu kemi hyrë.Prezantime, Propozime, Raporte, Manualë, Marrëveshje


qeveritar Zyrtarët dhe organizatat publike duhet të komunikojnë me një grup vërtet përbërësish të ndryshëm. Shumë prej tyre na drejtohen për shkak të cilësisë dhe pikës tonë nën çmimin mesatar.Njoftimet Publike, Trajnimet, Procesverbalet, Agjendat


Arsimor Për të dhënë mësim, arsimtarët duhet të kuptohen. Me një bazë studentore gjithnjë e më të larmishme, institucionet arsimore u drejtohen ekspertëve për ndihmë. Studime, Grante, IEP, Edicione Speciale, Aplikime, Pranime, Manualë Punonjësish


Burimeve Njerëzore Punësimi dhe menaxhimi i përfitimeve të punonjësve është shumë më i lehtë nëse mund të kuptoni njëri-tjetrin. Kjo është arsyeja pse shumë departamente të burimeve njerëzore u drejtohen ekspertëve në AML-Global.Politikat & Procedurat, Ligjore
Trajnimi dhe Zhvillimi Mund të jetë e vështirë për të trajnuar një fuqi punëtore globale. Aq më tepër nëse nuk i përktheni gjërat siç duhet. Në AML-Global ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kapërceni ato boshllëqe komunikimi. Modulet, Manualët e Trajnimit, Materialet Udhëzuese
Marketing Shitja e produkteve në vendet e tjera kërkon më shumë sesa një përkthyes. Kërkon një mendje krijuese dhe një grup aftësish të specializuara. Të dyja gjërat që specialistët tanë i kanë me lopata.Sajtet në internet, Broshurat, Reklamat, Kolateralët

Marketing hulumtim Për të kuptuar një treg të synuar, duhet të jeni në gjendje të kuptoni përgjigjet e tyre ndaj fushatave tuaja. Dhe ne kemi ndihmuar kompanitë të bëjnë pikërisht atë që nga viti 1985.Studime Cilësore, Pyetësorë, Përgjigje


Komunikimet e Biznesit Nga njoftimet për shtyp te gazetat, çdo biznes ka përmbajtje për të ndarë. Pse të shqetësohesh për përkthimin e tij kur thjesht mund të na e japësh punën?Publikimet e lajmeve, Njoftimet, Buletinet, Azhurnimet


Prodhim Pavarësisht nëse jeni një dyqan me një njeri ose një furnizues i automjeteve Tier I, ne mund t'ju ndihmojmë të komunikoni me të gjithë zinxhirin tuaj të furnizimit Manualë teknikë, Manualë, Produkte / Shërbime, Paketa të Veglave


Nmbi-fitimet OJQ-të dhe OJF-të kanë nevojë për përkthime të bëra me një çmim të volitshëm. AML-Global është krenare që ofron zbritje për anëtarët e këtyre organizatave të shkëlqyera.Njoftime, Donacione, Pamflete, Buletine, Tarifa Speciale

Reklamat Një gabim shtypjeje ose një përkthim i pahijshëm mund ta shndërrojë një skrap dunk në një rënie. Punoni me AML-Global për të siguruar që reklamat tuaja të godasin të gjitha akordet e duhura.Krijues, Nuanced, Faqet e internetit, Katalogjet, Hapjet e Produkteve


5 arsye për të zgjedhur AML-Global për përkthimet tuaja

Shpejtësia jonëÇmimi JoneCertifikimi ynëTruri ynë teknikBaza e të dhënave tona
Përkthyesit e aftë ofrojnë punë me cilësi të lartë, në kohë, çdo herë. Nëse keni një afat të ngushtë ose një kërkesë nxitimi, ne mund t'ju ndihmojmë. Me përdorimin e shpeshtë të Fjalorëve të Preferencës dhe përdorimin e Kujtesës së Përkthimit ne jemi në gjendje të ulim kostot dhe t'ju kursejmë Para dhe Koha.Certifikatat tona ISO 9001 dhe ISO 13485 janë prova e përkushtimit tonë ndaj cilësisë. Ne jemi mjeshtër të një gamë të gjerë të programeve moderne, botimeve në desktop, softuerëve, OCR dhe programeve të memories së përkthimit. Baza e të dhënave tona e përkthyesve të ekranizuar paraprakisht është një nga më të mëdhatë në botë. 200+ gjuhë

PASQYRTIMI I SIGURISË DHE MBROJTJA E TË DHËNAVE

Pajtueshmëria me sigurinë është një faktor shumë i rëndësishëm kur punoni me prodhuesit e pajisjeve mjekësore. Në atë masë, ne marrim masa të jashtëzakonshme për t'u siguruar që informacioni juaj i rëndësishëm të ruhet. Më poshtë janë përshkruar disa veçori kryesore të sistemeve tona.

  • Të dhëna të koduara, nga fundi në fund, përmes protokollit tonë të ndarjes së skedarëve.
  • Analizë e audituar dhe gjithëpërfshirëse e rrezikut.
  • Sistemi i menaxhimit të dokumenteve të siguruara të klasit botëror.
  • Mbrojtje të shumta të privatësisë dhe sigurisë.
  • Firewall-et dhe softueri antivirus i përditësuar.
  • Tepricë e shumë serverëve.
  • Rezervimi i të dhënave jashtë resë kompjuterike.

Disa nga klientët tanë të lumtur

Kliko këtu për të parë listën tonë të klientëve

Gati për të filluar?

Ne jemi gjithmonë këtu për ju. Na kontaktoni me email në Përkthim@alsglobal.net ose na telefononi në 1-800-951-5020 për një vlerësim të shpejtë. 

Ne pranojmë të gjitha kartat e kreditit të mëdha

Kuotim i shpejtë