Çfarë bëjmë

Shërbimet tona Superiore

Shërbime përkthimi Të gjitha gjuhët dhe formatet
Shërbimet e Interpretimit Njëkohshme dhe e njëpasnjëshme
Shërbime mediatike Zëri, Dublimi dhe Titrimi
Shërbimet e transkriptimit Dorëzuar në të gjitha formatet
Zgjidhje Teknologjike

Mësoni se si AML-Global mund t'ju ndihmojë

Përkthime

Përkthim me gojë

Shërbimet mediatike

Transkriptimet

Kontraktimi Federal

Kush jemi ne

RRETH AML-Global

 AML-Global ka lidhur gjuhëtarë me kompani me bazë në SHBA dhe ndërkombëtare për mbi 35 vjet. Misioni ynë është të sigurojmë një platformë të klasit botëror për të lidhur klientët me gjuhëtarët më të mirë, më të kualifikuar të disponueshëm në botë.

  • Ne jemi një kompani e fiksuar për të ofruar një përvojë të shkëlqyer të klientit.
  • Cilësia është në qendër të gjithçkaje që bëjmë.
    • Ne jemi të Certifikuar ISO 9001 & 13485
  • Të gjitha transferimet tona të skedarëve janë të sigurta dhe të koduara
  • Ne jemi në ballë të Teknologjisë
  • Baza e të dhënave tona e profesionistëve të shërbimit gjuhësor është një nga më të mëdhatë në industri

Lista e pjesshme e gjuhëve që ne flasim dhe shkruajmë

Blogjet tona

Postimet e fundit

Vështrime të freskëta

LETRA T WH BARDHA

Gazetat më të fundit të bardha

Forumi i Interpretimit

Forumi i Përkthimeve

Forumi i transkriptimit

Forumi i Medias

Këshilla të përgjithshme

Merrni në kontakt

Plotësoni formularin djathtas, në mënyrë që të ndihmojmë biznesin tuaj të plotësojë nevojat e tij gjuhësore. Ju zakonisht do të merrni një përgjigje në vetëm disa minuta, jo ditë

Na ndiqni

NA KONTAKTONI

Për një përgjigje të shpejtë

  • Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.