5 причини зошто треба да се справиме со вашиот следен превод

НАШАТА БРЗИНА Нашата цена Нашите сертификатиНашето техничко знаењеНашата база на податоци
Вештите преведувачи обезбедуваат висококвалитетна работа навреме, секој пат. Ако имате тесен рок или барате брзање, можеме да ви помогнеме.Со честа употреба на повластен речник и употреба на преведувачка меморија, можеме да ги намалиме трошоците и да ви заштедиме пари и време. Нашите ISO 9001 и ISO13485 сертификати се доказ за нашата посветеност на квалитетот.


Ние сме мајстори за широк спектар на најсовремени програми за објавување на работна маса, софтвер, OCR и мемориски програми за превод. Нашата база на податоци за претходно прегледани преведувачи е една од најголемите во светот. 200+ јазици.

Информации за претпријатието

Од 1985 година, Американските јазични услуги (AML-Global), користат стручни преведувачи за да преведат милиони зборови на и од повеќе од 200 јазици. Работиме за некои од најголемите и најпознатите организации во светот, почнувајќи од корпорации на Fortune 500 до правни, непрофитни и владини институции. Тоа е причината зошто многумина знаат дека нè сметаат за добавувач на услуги.

Нашите извонредни процеси за контрола на квалитетот и тимовите за управување со проекти се меѓу најдобрите во индустријата. Комбинирањето со нашите уникатни процеси за контрола на квалитетот од 360 степени гарантира дека вашите преводи се секогаш висококвалитетни, навремени и прецизно локализирани.

ISO 9001 и ISO 13485

Повеќе од 35 години, Сервисот за американски јазик покажа неспоредлива посветеност на квалитетот. Ние сме една од ретките преведувачки компании во индустријата што ги има и ISO 9001 и ISO 13485 стандардите. Овие стандарди се доказ за извонредниот и постојан квалитет што го постигнуваме на дневна основа. 

American Language Services е горда што работи со SAI Global за да ги добие нашите повеќекратни ISO сертификати. SAI Global е светски лидер во управувањето со ризици и ни овозможува да останеме усогласени и постојано да ги подобруваме нашите процеси и решенија за управување со ризик.

Контрола на квалитетот на процесот

AML-Global ги разбира потребите на организациите кои работат на меѓународниот пазар. Имаме квалификувани и искусни тимови кои работат со најновата технологија, вклучувајќи ги алатките CAT, мноштво софтвер, напреден хардвер, веб-интерфејс и програми за објавување на десктоп.

Клучни индустрии што ги опслужуваме

правни Преведувајте и заверувајте документи низ целиот правен спектар. Ние работиме со адвокатски канцеларии и внатрешни правни одделенија.Договори, откритие, интелектуална сопственост, објави, покани, жалби, докази 
Медицински Уред  Производителите на медицински помагала не можат да си дозволат да ги остават своите преводи на случајноста. Затоа тие се потпираат на AML-Global, водечка во индустријата компанија со сертификат ISO13485.IFU, процедури, прирачници, софтвер, усогласеност


Корпоративни На бизнисите ширум светот им се потребни преведувачки услуги во сите аспекти на нивното работење за разновидна содржина. Таму доаѓаме.Презентации, предлози, извештаи, прирачници, договори


Владин Владините оддели ги опслужуваат јазичните потреби во широк опсег на области. Од Министерството за правда, до Министерството за трговија, владата се свртува кон AML-Global за квалитетот, цените и времето на пресврт што им е потребно.  Јавни огласи, обука, записници, агенди, извештаи, предлози, студии


Образовни Образовните институции ги сервисираат повеќејазичните потреби на нивните конституенти за цела палета на јазични услуги. Ние работиме со мноштво одделенија за да обезбедиме правилен превод и локализација за јавна потрошувачка.Студии, грантови, IEPs, специјално издание, апликации, приеми, прирачници за вработени


Човечки ресурси Мултикултурните и меѓународните работни сили се вообичаени во денешната глобална економија. Одделенијата за човечки ресурси се соочат со предизвикот со широк спектар на јазични потреби кои опфаќаат прашања за комуникација, правни и усогласеност. Затоа одделенијата за човечки ресурси се обраќаат до експертите во AML-Global. Политики и процедури, правни, прирачници, прирачници за обука, прашање на усогласеност
Обука и развој Може да биде тешко да се обучи глобална работна сила. Уште повеќе ако не е точно локализиран. Во AML-Global, ние сме тука да ви помогнеме да ги премостите тие комуникациски празнини.Модули, прирачници за обука, наставен материјал
Маркетинг Од клучно значење е професионалците за продажба и маркетинг ефективно да комуницираат со своите клиенти на нивниот мајчин јазик. Ова бара точна, културно коректна локализација и транскреација. Веб-страници, брошури, огласи, колатерали.


Маркетинг истражувања За да го разберете целниот пазар, треба да бидете во можност да ги разберете нивните одговори на вашите кампањи. И ние им помагаме на компаниите да го направат токму тоа од 1985 година.Квалитативни студии, прашалници, одговори


Бизнис комуникации Од соопштенија за печат до билтени, секој бизнис има содржина за споделување. Зошто да се грижите да го преведете кога можете само да ни ја предадете работата?Вести, соопштенија, билтени, ажурирања


производство Без разлика дали сте продавница за еден човек или добавувач на автомобили од Tier I, можеме да ви помогнеме да комуницирате со целиот синџир на снабдување.Технички, прирачници, упатства за производи/услуги, прибори со алатки


Nна-профит На НВО и НПО им требаат преводи направени по прифатлива цена. AML-Global е горд што нуди попусти за членовите на овие добри организации.Најави, донации, памфлети, билтени, специјални цени


Рекламирање Правилна грешка или неправилен превод може да го претвори слем-данкот во флоп. Работете со AML-Global за да се осигурате дека вашето рекламирање ги погодува сите соодветни акордиКреативни, нијансирани, веб-страници, каталози, лансирање производи

Некои од нашите среќни клиенти

Кликни тука за да ја видите нашата листа на клиенти.

Прашања? Подготвени да започнете?

Ние сме секогаш тука за вас. Контактирајте не преку е-пошта на Превод@alsglobal.net или јавете ни се на 1-800-951-5020 за брза понуда. 

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат