ЛОС АНЏЕЛЕС ТОЛКУВАЧИ

Преведувачи на јазици во Лос Анџелес

Јазичниот преведувач може да биде многу потценет ресурс во светот денес. Многумина од нас знаат да зборуваат само еден јазик, а ние сме специјализирани во едно поле на студирање. Нашите лично, овластени преведувачи од Лос Анџелес течно зборуваат англиски и барем уште еден јазик и имаат познавања од широк опсег на специјализирани области како што се правни, медицински, образовни, производство и инженерство. 

Услуги за преведување во Лос Анџелес за секоја ситуација

Од 1985 година, нудиме исклучително квалификувано интерпретирање лично, видео далечинско толкување (VRI) и преведување преку телефон (OPI). Нашите услуги се ефективни, лесни за поставување и достапни 24 часа, 7 дена во неделата. Работиме на над 200 јазици вкупно, што го вклучува и американскиот знаковен јазик (ASL).

Во American Language Services, ги ангажираме најквалификуваните, високо обучени, искусни, сертифицирани и акредитирани јазични преведувачи во бизнисот. Ја ставаме нашата репутација на линија за секој проект што тие го преземаат. Нашите преведувачи од Лос Анџелес одиграа значајна улога во судски случаи од висок профил, состаноци поврзани со безбедноста, сесии за деловна стратегија и образовни поставки. 

Лос Анџелес е дом на луѓе од повеќе од 140 земји кои зборуваат над 200 идентификувани јазици. Јасно е дека комуникацијата не е секогаш едноставна. Нашите преведувачи кои зборуваат мајчин јазик комуницираат на шпански, јапонски, кинески и корејски, американски знаковен јазик (ASL) меѓу многу други јазици. Шпанскиот јазик е меѓу најзборуваните низ областа Лос Анџелес. Обезбедуваме врв Шпански преведувачи во Лос Анџелес како и некои од најквалификуваните толкувачи на други јазици. Преведувачите што ги вработуваме за областа Лос Анџелес докажаа дека можат да се справат со големите групи и средини под висок притисок што ги нуди Лос Анџелес.

За брза и бесплатна понуда преку Интернет или за да поднесете нарачка, кликнете на услугата од интерес подолу

Лос Анџелес толкување во свет кој постојано се менува

Вирусот „Ковид19“ првпат ги погоди Соединетите држави на почетокот на март 2020 година и продолжи да го менува начинот на кој работиме и постави ограничувања на комуникацијата лице-в-лице. Разбираме дека ова може да биде новиот модел на краток рок и со задоволство ви нудиме одлични алтернативи за интерпретирањето лично.

Опциите за толкување се безбедни, ефикасни и исплатливи

(VRI) Видео далечинско толкување

Нашиот VRI систем се нарекува Виртуелно поврзување и се користи и на барање и однапред закажано. Ние работиме во 200+ јазици. Нашите искусни лингвисти се достапни 24 часа, 7 дена во неделата. Нашиот VRI систем е брз и лесен за поставување, конзистентен, економичен и економичен. 
Кликни тука за повеќе информации.

(ОПИ) Толкување преку телефон

Претставуваме превод преку телефон (OPI) на над 100 јазици. Нашите услуги се достапни 24 часа, 7 дена во неделата и одлично функционираат за повици со пократко времетраење и за повици кои не се според вашите стандардни работни часови. Ова исто така работи прекрасно за итни случаи и брзо закажување и е ефикасна и лесна за употреба алтернатива. Оваа услуга се нуди и однапред закажано и на барање. 
Кликни тука за повеќе информации.

Кои се вашите комуникациски цели? Секоја компанија има специфични цели на ум. Нашата цел е да се осигураме дека вашите цели се исполнети. Ние ќе работиме со вас во временската рамка што ја барате за да го постигнете успехот што го посакувате.

Искусни јазични преведувачи за настани во Лос Анџелес 

Дали планирате голем настан, учествувате на конференција или посетувате саем на големо место како што е Конгресниот центар во Лос Анџелес, American Language Services има преведувачи во областа Лос Анџелес кои можат да ви помогнат да допрете до клиенти, деловни партнери и странски јазици говорни клиенти. Постигнувањето на ова би било многу потешко без вештините на нашите преведувачи од Лос Анџелес. Тие ќе ви помогнат да комуницирате што е потребно со вашите потенцијални клиенти или потрошувачи на настанот. Исто така, ние обезбедуваме проект менаџери да ве советуваат со посебни размислувања како што се корпоративна култура, распоред и други технички размислувања.

Ако сакате да работите со меѓународни партнери, важно е да бидете флексибилни со вашиот распоред. Нашите преведувачи на јазици во Лос Анџелес се достапни за конференциски повици, продажни презентации и трговски мисии во секое време, ден или ноќ. Ние нудиме симултани и последователни толкувања за сите ваши деловни потреби. Нашите преведувачи од Лос Анџелес се специјализирани и за корпоративни настани, турнеи, судења во судници, фокус групи и проекти за маркетинг истражување. 

Американските јазични услуги ги исполнуваат потребите за Конференции во Лос Анџелес и преведувачи на настаниПреведувачи на турнеја во Лос Анџелес   Правни преведувачи во Лос Анџелес за судски процеси, 

Дознајте повеќе за сите наши услуги со повик --1 800 951 5020-

Корпоративното седиште во Лос Анџелес:
1849 бул. Sawtelle, Suite 600 
Лос Анџелес, Калифорнија 90025 
телефон: (310)-829 0741, (800)-951 5020

  • Контактирајте нè или повикајте ни да откриете како можеме да помогнеме.

нашата Корпоративна канцеларија

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат