ТОЛКУВАЊЕ ПО ТЕЛЕФОН (OPI)

нашата Толкување на OPI услугите ви овозможуваат непосреден и јасен пристап до професионални преведувачи на над 150 различни јазици. Бидејќи локацијата не е фактор, OPI на AML-Global ви заштедува пари на патните трошоци поврзани со толкувањето на лице место. Исто така, има кратко минимално време, што дополнително го прави овој рентабилен. Ние ги нудиме и двете На барање и пред-закажување опции. Ова е одлична алтернатива кога треба да се јавите сега и немате луксуз на време да го поставите ова. Ова е одлично за кратки повици и кога сте на оддалечена локација каде што личното толкување не е остварлива опција. Достапни сме 24 часа / 7 дена.

4 Придобивки од OPI на AML-Global

ЗАШТЕДИ НА ТРОШОЦИНЕ ПАКНИ ПОВИКИКОРИСНИЧКИ ИНТЕРФЕЈС БЕЗБЕДНОСТ
Нашиот OPI ви овозможува да избегнете скапи патни такси додека ви дава брз и лесен пристап до стручни преведувачи. Пократките минимуми од интерпретацијата ви заштедуваат пари. 24 часа / 7 денаНашата најсовремена технологија, вклучително и функционалноста за враќање на повик, гарантира дека ниеден повик никогаш нема да биде изгубен.
Само јавете се и поврзете се веднаш.
Нашиот кориснички интерфејс спојува интуитивен, лесен за користење интерфејс со висококвалитетен звук. Ова е сè што некогаш ќе ви треба.Сите пораки се испорачуваат преку силна, шифрирана мрежа. Ова осигурува дека вашите информации остануваат целосно безбедни.

Што ви е потребно за да ги користите услугите за OPI на AML-Global

Се што ви треба е паметен телефон, компјутер (PC или Mac), лаптоп, таблет, веб камера со звук или едноставно обичен телефон. Нашата програма OPI може да се поврзе со која било жична или безжична мрежа, само со едноставно кликнување на врската.

Процесот на OPI

Треба да направите само неколку работи за да започнете:

На барање:

 1. Ние ви поставивме сметка - тоа е многу брзо и лесно
 2. Ви доделуваме број на клиент.
 3. Ви даваме нумерички кодиран список на јазици.
 4. Се јавувате во секое време, од каде било, 24 часа / 7 дена
 5. Го остварувате вашиот повик, го избирате вашиот јазик и веднаш се поврзувате!

Претходно закажано:

 1. Ние ви поставивме сметка - тоа е многу брзо и лесно.
 2. Ви доделуваме број на клиент.
 3. Ни кажувате на кој јазик(и) ви се потребни датумот и времето.
 4. Ви испраќаме потврда.
 5. Ги поставивме преведувачите.
 6. Сите учесници кликнуваат на врската и започнуваат со толкување

Имате прашање? Имате потреба од нашите услуги за толкување OPI?

Ние сме тука за вас. Контактирајте не преку е-пошта на interpreting@alsglobal.net или преку телефон на 1-800-951-5020 за да ја поставите вашата сметка денес.

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат