ОПРЕМА ЗА ТОЛКУВАЊЕ

Толкување на опрема и проектен менаџмент

American Language Services користи најсовремена аудио опрема за да обезбеди оптимални аудио перформанси за вашиот настан. Нашата опрема и штандови ги исполнуваат сите ISO 4043 спецификации. 

Нашите полни штандови се затворени со доволно простор за повеќе преведувачи, додека нашите кабини за намалување на звукот се идеални за настани кои се соочуваат со просторни ограничувања или буџетски ограничувања.

  • Точка заснована на апликации
  • Безжична технологија
  • Телесен пакет предаватели
  • слушалки
  • Преносни уреди
  • Приемници
  • Кабини за намалување на звукот

Ние исто така обезбедуваме целосна техничка поддршка за вашиот настан. Стручни техничари имаат договор и имаат искуство во работа со секаков вид опрема и што е најважно во секакви средини. Техничката поддршка вклучува консултации на лице место, поставување/распаѓање на опремата и тековно следење. Тимот за поддршка ќе се поврзе со локацијата на настанот за да се увери дека испораката, поставувањето и техничките спецификации се координирани и разбрани.

Некои од нашите среќни клиенти

Кликни тука за да ја видите нашата листа на клиенти.

Подготвени да започнете?

Ние сме секогаш тука за вас. Контактирајте не преку е-пошта на Interpreting@alsglobal.net или јавете ни се на 1-800-951-5020 за брза понуда. 

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат