УСЛУГА ЗА ТРАНСКРИПЦИЈА МАЈАМИ

УСЛУГА ЗА ТРАНСКРИПЦИЈА МАЈАМИ

Во културно различниот пејзаж на Мајами, од суштинско значење е да се зборува течно на најпопуларните јазици што се користат во заедницата. Се вели дека Мајами е еден од најкултурно различните градови во земјата, па не е изненадување што бројот на барања за услуги за транскрипција кои вклучуваат странски јазици расте со населението. Од 1985 година, American Language Services (ALS) обезбедува услуги за транскрипција низ целиот свет низ различни индустрии и на повеќе од 150 јазици. Транскрипцијата е една од најпопуларните услуги што се обезбедуваат во Мајами бидејќи е толку клучен крстопат за имигрантите и патниците. Нашите препишувачи во Мајами продолжуваат да располагаат со широк спектар на јазици бидејќи градот е дом на луѓе од повеќе од 140 земји. Нашите препишувачи користат различни медиуми како изворен материјал, вклучувајќи VHS, аудио касети, ЦД, ДВД-а, микро касети, мини касети, касети и дигитални датотеки, вклучувајќи MPEG, DAT, MP3 и RA.

Обилната културна таписерија на Мајами датира од повеќе векови и вклучува доселеници со италијанско, грчко и шпанско потекло. Ова поттикна сè повеќе компании да го диверзифицираат бројот на јазици на кои водат бизнис, вклучително шпански, шпански креолски, француски креолски, француски патоа и кајун, германски, италијански, португалски и португалско-креолски, тагалог, кинески и виетнамски, и повеќе. ALS стручно се справува со овие јазици за различни деловни и правни организации. Мајами е центар за широка мрежа на јазици и американските јазични услуги можат да ви помогнат да комуницирате со луѓе кои зборуваат секој од нив.

За брза и бесплатна понуда преку Интернет или за да поднесете нарачка, кликнете на услугата од интерес подолу

Кои се вашите комуникациски цели? Секоја компанија има специфични цели на ум. Нашата цел е да се осигураме дека вашите цели се исполнети. Ние ќе работиме со вас во временската рамка што ја барате за да го постигнете успехот што го посакувате.

Со цел да испорача понуди со најбрзи брзини, ALS користи најсовремена технологија за транспорт на датотеки во најдобриот дигитален формат што се нуди за да се обезбеди брз одговор. Ние, исто така, користиме веб-страница за протокол за пренос на датотеки (FTP) достапна за најголемите електронски датотеки кои се премногу големи за системите за е-пошта на повеќето компании. Можеме да одговориме брзо на вашите барања за понуда со супериорна технологија и нашите високо обучени и висококвалификувани транскрипционери од Мајами

Можеме да се справиме со вашите барања за транскрипција

Имаме огромни ресурси на искусни транскрипционисти од Мајами кои пишуваат на преку 150 јазици. Дозволете нашиот квалификуван и пријателски персонал да ви помогне брзо и економично да го исполните вашето барање. Ве молиме контактирајте со нас за понуда или да нарачате денес. Јавете ни се на 1-800-951-5020. Јавете ни се на 1-800-951-5020.

Меѓу јазиците што ги преведуваме се:

Азиски: мандарински, кантонски, поедноставен и традиционален кинески, корејски, јапонски, тајландски, индонезиски, виетнамски, камбоџански, хмонг, таголаг, ерменски, турски, пенџаби, дари, пашту, хинди, урду, лао и курдски

ЕУ: шпански, руски, француски, германски, италијански, португалски, украински, полски, унгарски, дански, холандски, шведски, фински, хрватски, српски, босански и грчки

Блискиот исток/африкански: арапски, хебрејски, фарси, сомалиски, свахили, африканс, Динка, зулу и мандинго

Локација на канцеларијата во Мајами

Услуги за американски јазик
2520 SW 22 улица
Сопствена 2 063- 
Мајами, Флорида 33145
Соединети Држави
Телефон: (305) 820-8822
Бесплатен телефонски број: (800) 951-5020

  • Контактирајте нè или повикајте ни да откриете како можеме да помогнеме.

нашата Корпоративна канцеларија

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат