УСЛУГА ЗА ТРАНСКРИПЦИЈА ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ ЛОС АНЏЕЛЕС

УСЛУГА ЗА ТРАНСКРИПЦИЈА ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ ЛОС АНЏЕЛЕС

Од 1985 година, американските јазични услуги? (ALS) обезбедува услуги за транскрипција низ целиот свет, за многу индустрии и на над 150 јазици. Лос Анџелес е едно од местата во светот каде што нашите услуги за транскрипција се широко користени. Нашите препишувачи од Лос Анџелес се најдобри и најискусни, бидејќи работеле во заедницата која е дом на луѓе од 140 земји. Работата на транскрипција може да биде во повеќе медиуми, вклучувајќи: микро касети, мини касети, ленти, VHS, аудио касети, ДВД и дигитални датотеки, вклучувајќи DAT, CD, MPEJ, MP3 и RA.

Транскрипциите во Лос Анџелес често се бараат од шпански на англиски и Англиски на шпански поради многуте шпански говорници во областа ЛА. Сепак, постојано расте бројот на компании кои работат на различни јазици, освен англиски и шпански. Вообичаени јазици за транскрипција се: португалски, француски, германски, руски, кинески, корејски, јапонски и многу повеќе. Лос Анџелес е дом на многу јазици и американски јазични услуги? може да ви помогне да комуницирате со сите нив.

Цените на услугата за транскрипција

Сите проекти за транскрипција се цените поединечно и врз основа на голем број фактори. Цената ја одредуваме по: јазични комбинации, рокови, број на звучници и квалитет на аудио. Исто така, цената се одредува според форматот во кој е предметот со потребните формати на крајниот корисник.

За брза и бесплатна понуда преку Интернет или за да поднесете нарачка, кликнете на услугата од интерес подолу

Кои се вашите комуникациски цели? Секоја компанија има специфични цели на ум. Нашата цел е да се осигураме дека вашите цели се исполнети. Ние ќе работиме со вас во временската рамка што ја барате за да го постигнете успехот што го посакувате.

Најновата технологија за транскрипција заштедува време и пари

Со цел да се забрзаат цитатите, ALS користи најсовремена технологија за пренос на датотеки во најдобриот достапен дигитален формат за да можеме брзо да одговориме. Имаме и локација за протокол за пренос на датотеки (FTP) достапна за поголеми електронски датотеки кои се премногу големи за стандардниот систем за е-пошта на повеќето компании. Нашите високо обучени, Лос Анџелес, повеќејазични транскрипционери и нашата супериорна технологија ни овозможуваат побрзо да одговориме на вашите барања за понуди, што значително го зголемува времето на пресврт.

Можеме да се справиме со вашите барања за транскрипција

Имаме огромни ресурси на искусни транскрипционисти од Лос Анџелес кои пишуваат на преку 150 јазици. Дозволете нашиот квалификуван и пријателски персонал да ви помогне брзо и економично да го исполните вашето барање. Ве молиме контактирајте со нас за понуда или да нарачате денес.

  • Контактирајте нè или повикајте ни да откриете како можеме да помогнеме.

нашата Корпоративна канцеларија

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат