УСЛУГА ЗА ТРАНСКРИПЦИЈА НА ХЈУСТОН ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ

УСЛУГА ЗА ТРАНСКРИПЦИЈА НА ХЈУСТОН ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ

Американските јазични услуги (AML-Global) обезбедуваат услуги за транскрипција низ целиот свет повеќе од 30 години. Ние работиме со различни индустрии и транскрибираме повеќе од 150 јазици. Во Хјустон, често сме повикани да обезбедиме услуги за транскрипција, веројатно затоа што нашите препишувачи во Хјустон се високо квалификувани и прецизни и можат да ги примат сите повеќе од 90 јазици што се зборуваат во градот. Клиентите обично ни обезбедуваат аудио снимки на голем број различни видови медиуми, вклучувајќи ЦД-а, ДВД-а, аудио касети, мини касети и ленти и дигитални датотеки вклучувајќи DAT, MPEG, RA и MP3. Потоа го препишуваме аудио материјалот во јасни, точни текстуални датотеки.

Услугите за транскрипција се широко користени во областа Хјустон поради значајноста на корпорациите кои не се со седиште во САД таму, кои рутински бараат транскрипции на голем број различни јазици. Хјустон е дом на 30-та по големина економија во светот, а жителите зборуваат повеќе од 90 јазици. Отворањето на линиите за комуникација меѓу членовите на различни културни групи може да биде предизвик, освен ако немате јазични професионалци кои работат со вас. Покрај англискиот, нашите лингвисти ги транскрибираат јазиците во тековната употреба во Хјустон, вклучително шпански, виетнамски, кинески и француски, за да наведат неколку.

Цените на услугата за транскрипција

Нашите проекти за транскрипција се наплаќаат поединечно и врз основа на различни различни фактори. Цените на проектот се одредуваат според роковите, квалитетот на звукот, бројот на звучници и јазичните комбинации. Дополнително, конечните цени се одредуваат според кој формат на датотека претпочитате.

За брза и бесплатна понуда преку Интернет или за да поднесете нарачка, кликнете на услугата од интерес подолу

Најновата технологија за транскрипција заштедува време и пари

Со цел да ги забрзаме нашите понуди, AML-Global користи најсовремена технологија за да ги конвертира датотеките во најоптималниот достапен дигитален формат. Ние, исто така, одржуваме страница за протокол за пренос на датотеки (FTP) за прикачување електронски датотеки кои се премногу големи за стандардните системи за е-пошта. Нашите висококвалификувани и искусни транскрипционери во Хјустон, заедно со нашата напредна технологија ни овозможуваат побрзо да одговараме на вашите барања за понуда, што значително го подобрува времето на пресврт.

Можеме да се справиме со вашите барања за транскрипција

Нашите транскрипции во Хјустон се добро обучени и можат да препишат повеќе од 150 јазици. Дозволете нашиот искусен, пријателски персонал да ви помогне брзо и економично. Контактирајте не за понуда или да нарачате денес.

Меѓу јазиците што ги препишуваме се:

Азиски: мандарински, кантонски, поедноставен и традиционален кинески, корејски, јапонски, тајландски, индонезиски, виетнамски, камбоџански, хмонг, таголаг, ерменски, турски, пенџаби, дари, пашту, хинди, урду, лао и курдски

ЕУ: шпански, руски, француски, германски, италијански, португалски, украински, полски, унгарски, дански, холандски, шведски, фински, хрватски, српски, босански и грчки

Блискиот исток/африкански: арапски, хебрејски, фарси, сомалиски, свахили, африканс, Динка, зулу и мандинго

Локација на канцеларијата на преведувачите во Хјустон

Услуги за американски јазик
2617C Вест Холкомб бул. 
Единица 475
Хјустон, Тексас 77025 
Соединети Држави
Телефон: (832) 540-9140
Бесплатен телефонски број: (800) 951-5020

  • Контактирајте нè или повикајте ни да откриете како можеме да помогнеме.

нашата Корпоративна канцеларија

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат