Преведувачки услуги за Сан Хозе

Сертифициран и овластен за Сан Хозе

Од 1985 година, American Language Services (AML-Global) е истакнат давател на услуги за преведување лично во Сан Хозе, Калифорнија. Во текот на многу години развивме одлична репутација за квалитетот на нашите преведувачи и за нашите ненадминати услуги за клиентите.

Услуги за преведување во Сан Хозе за секоја ситуација

Како долгогодишен давател на јазични услуги, нудиме исклучително квалификувано интерпретирање лично, видео далечинско толкување (VRI) и преведување преку телефон (OPI). Нашите услуги се ефективни, лесни за поставување и достапни 24 часа, 7 дена во неделата. Работиме на над 200 јазици вкупно, што го вклучува и американскиот знаковен јазик (ASL).

Ве молиме контактирајте со нас за бесплатна онлајн понуда или да поднесете и по нарачка:

Локалните преведувачи помагаат да се намалат трошоците

Од 1985 година, American Language Services обезбедува преведувачки услуги низ Њујорк и на секој пазар во Соединетите Држави, како и низ целиот свет. AML-Global преведувачите се сертифицирани и овластени и искусни, познавања и високо ефективни во правната средина. Нашите преведувачи зборуваат над 200 јазици и се високо успешни и за симултано и за последователно толкување. Нашата длабочина на локални талентирани сертифицирани, квалификувани и искусни преведувачи е од клучно значење за намалување на нашите трошоци со елиминирање на скапите патувања, хотели и други логистички аранжмани. Преведувачите на AML-Global се талентирана група која се состои од квалификувани професионалци кои се искусни во сите видови на поставки.

Сертификации и квалификации за услуги за преведување во Сан Хозе

Нашите искусни, запознаени пријателски тимови за продажба и управување со проекти ќе ви помогнат во вашето планирање, кое вклучува аудио опрема, технички потреби и ефективна имплементација. Кога клиентите контактираат со нас за да обезбедиме „Овластени преведувачи“, често постои конфузија за тоа што всушност значи ова. Терминот „Сертифициран“ се однесува на специфична ознака што ја добиваат толкувачите со завршување на работата на курсот и заобиколување предизвикувачки вербални и писмени тестови. Разбираме дека јазикот е само една од вашите многубројни обврски. Со поставување на вистинските прашања и осмислување ефикасна стратегија, можеме да ви помогнеме и да го намалиме стресот со тоа што непречено ќе ве водиме низ процесот.

Обезбедување на вистинскиот специјалист за толкување за вашите потреби во Сан Хозе

Имаме огромна база на ресурси на преведувачи лоцирани во Сан Хозе и квалификуван и пријателски персонал кој ќе ви помогне брзо и економично да го исполните вашето барање. Од клучно значење е да имате точен број на вешти, искусни, квалификувани преведувачи, соодветна комбинација на аудио опрема и техничка поддршка на лице место. Дозволете AML-Global да ви ја обезбеди својата експертиза.

Сан Хозе толкување во свет кој постојано се менува

Корона вирусот почна да предизвикува проблеми во САД во март 2020 година. Овој застрашувачки вирус привремено го промени начинот на кој работиме и засега ја смени употребата на толкување лице-в-лице. Воспоставена е нова парадигма на краток рок и признаваме дека се потребни други важни опции за да продолжите ефикасно да го правите вашиот бизнис. Исто така, со задоволство ви нудиме одлични алтернативи за живеење, лично толкување. 

Лекови за толкување, безбедни, ефективни и економични

Видео далечинско толкување (VRI)

Виртуелно поврзување е нашиот VRI систем и е достапен и однапред закажано и на барање. Ние работиме во 200+ јазици. Нашите неверојатни талентирани јазични преведувачи се достапни деноноќно, 24 часа, 7 дена во неделата, кога ви требаме, во секоја временска зона наоколу. Virtual Connect е лесна за употреба, лесна за поставување, ефикасна, ефикасна конзистентна и продуктивна алтернатива. Кликни тука за повеќе информации.

Преведување преку телефон (OPI) 

Услугите за толкување OPI се нудат на повеќе од 100 различни јазици. Нашите вешти лингвисти се достапни деноноќно, во секоја временска зона, 24 часа, 7 дена во неделата. OPI е одличен за пократки повици и повици кои не се во вашето редовно работно време. Тие се идеални и за итни случаи, каде секоја минута е важна и кога имате непредвидени потреби. OPI е рентабилен, лесен за поставување, лесен за користење и можеби е вашата совршена опција. И двете услуги на барање и однапред закажани услуги се достапни за ваша погодност. Кликни тука за повеќе информации.

Кои се вашите комуникациски цели? Секоја компанија има специфични цели на ум. Нашата цел е да се осигураме дека вашите цели се исполнети. Ние ќе работиме со вас во временската рамка што ја барате за да го постигнете успехот што го посакувате.

Преведувачи во Сан Хозе и во вашата локална област

Повеќе од една четвртина од еден век, American Language Services (AML-Global) е главен давател на толкување турнеи и широк опсег на јазични услуги. Работиме во Сан Хозе и ширум светот на сите јазици за писмени преводи, транскрипции и вербално толкување. Искусниот персонал во American Language Services има искуство и најсовремена технологија за да ни овозможи да го најдеме најдобро квалификуваниот локален преведувач на секој јазик и локација за која било вашата задача.

Дознајте повеќе за нашите услуги со повик -800 951 5020-

Локација на Сан Хозе:
88 Јужна 3rd Св.
Сан Хозе, Калифорнија 94104
(408)-975 6075
(800)-951 5020

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат