Феникс преведувачи и услуги за преведување

Овластени и овластени преведувачи во Феникс

Од 1985 година, American Language Services (AML-Global) е истакнат давател на услуги за преведување лично во Феникс, Азија. Во текот на многу години развивме одлична репутација за квалитетот на нашите преведувачи и за нашите ненадминати услуги за клиентите.

Преведувачки услуги на Феникс за секоја ситуација

Како долгогодишен давател на јазични услуги, нудиме исклучително квалификувано интерпретирање лично, видео далечинско толкување (VRI) и преведување преку телефон (OPI). Нашите услуги се ефективни, лесни за поставување и достапни 24 часа, 7 дена во неделата. Работиме на над 200 јазици вкупно, што го вклучува и американскиот знаковен јазик (ASL).

За брза и бесплатна понуда преку Интернет или за да поднесете нарачка, кликнете на услугата од интерес подолу:

Локалните преведувачи помагаат да се намалат трошоците

Обезбедивме преведувачки услуги во Феникс и на сите други пазари во Соединетите Држави, како и низ целиот свет. Преведувачите на AML-Global се искусни, познавања, сертифицирани, овластени и високо ефикасни во правната средина. Нашите преведувачи зборуваат над 200 јазици и се високо успешни и за симултано и за последователно толкување. Нашата длабочина на локални талентирани сертифицирани, квалификувани и искусни преведувачи е од клучно значење за намалување на нашите трошоци со елиминирање на скапите патувања, хотели и други логистички аранжмани. Преведувачите на AML-Global се талентирана група која се состои од акредитирани професионалци кои се искусни во сите типови поставувања.

Сертификации и квалификации за преведувачки услуги во Феникс

Нашите искусни, запознаени пријателски тимови за продажба и управување со проекти ќе ви помогнат во вашето планирање, кое вклучува аудио опрема, технички потреби и ефективна имплементација. Кога клиентите контактираат со нас за да обезбедиме „Овластени преведувачи“, често постои конфузија за тоа што всушност значи ова. Терминот „Сертифициран“ се однесува на специфична ознака што ја добиваат толкувачите со завршување на работата на курсот и со полагање предизвикувачки вербален и писмен тест. Разбираме дека јазикот е само една од вашите многубројни обврски. Со поставување на вистинските прашања и осмислување ефикасна стратегија, можеме да ви помогнеме и да го намалиме стресот со тоа што непречено ќе ве водиме низ процесот.

Обезбедување на вистинскиот специјалист за толкување за вашите потреби

Имаме огромна база на ресурси на преведувачи лоцирани во Феникс и квалификуван и пријателски персонал кој ќе ви помогне навремено и економично да го исполните вашето барање. Од клучно значење е да имате точен број на вешти, искусни, квалификувани преведувачи, соодветна комбинација на аудио опрема и техничка поддршка на лице место. Дозволете AML-Global да ви ја обезбеди својата експертиза. Ве молиме контактирајте не за бесплатна понуда.

Феникс толкува во свет кој постојано се менува

Корона вирусот првпат се појави на американско тло во март 2020 година. Овој смртоносен вирус привремено го смени начинот на кој работат повеќето луѓе и го промени обликот на личното толкување. На краток рок, се појави нов модел и признаваме дека ви се потребни остварливи опции за да го одржите и придвижите вашиот бизнис напред. Многу сме среќни што ви нудиме одлични алтернативи за преведување во живо, лично, лице в лице.

Програмите за толкување обезбедуваат, ефективни, ефикасни и најважно безбедни решенија  

Видео далечинско толкување: (VRI)

Виртуелно поврзување е нашиот VRI метод и е достапен за вашите однапред закажано и на барање потреби. Ние работиме во 200+ јазици. Нашите вешти и искусни јазични преведувачи се достапни деноноќно, 24 часа, 7 дена во неделата, кога ви требаме, во секоја временска зона низ светот. Нашиот систем, Virtual Connect, е некомплициран за користење, лесен за поставување и исплатлив избор. Кликни тука за повеќе информации.

Преведување преку телефон (OPI)

Услугите за толкување OPI се нудат на над 100+ различни јазици. Нашите искусни и високо квалификувани преведувачи се достапни деноноќно, во секоја светска временска зона, што ви овозможува целосен пристап 24 часа и 7 дена во неделата. OPI е одличен за повици кои се пократки во времето и повици кои не се во вашето редовно работно време. OPI е идеален и за итни случаи, каде секоја секунда е важна и кога имате неочекувана побарувачка. OPI може да биде вашата најдобра опција, тој е рентабилен, лесен за поставување, лесен за употреба. Услугите на барање и однапред закажани услуги се понудени на ваше разгледување. Кликни тука за повеќе информации.

Кои се вашите комуникациски цели? Секоја компанија има специфични цели на ум. Нашата цел е да се осигураме дека вашите цели се исполнети. Ние ќе работиме со вас во временската рамка што ја барате за да го постигнете успехот што го посакувате.

Преведувачи во Феникс и во вашата локална област

Повеќе од една четвртина од еден век, American Language Services (AML-Global) е главен давател на толкување турнеи и широк опсег на јазични услуги. Работиме во Феникс и ширум светот на сите јазици, а исто така обезбедуваме писмени преводи, транскрипции и медиумски услуги. Искусниот персонал во American Language Services има искуство и врвна технологија за да ни овозможи да го најдеме најдобро квалификуваниот локален преведувач на секој јазик и локација за која било вашата задача.

Дознајте повеќе за нашите услуги со повик -800 951 5020-

Локација на Феникс
3210 W. безгрижно Hwy., Suite 1-128
Феникс, АЗ 85086
телефон: (623)-203 3622
телефон: (800)-951 5020

Контактирајте нè или повикајте ни да откриете како можеме да помогнеме.

нашата Корпоративна канцеларија

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат