Овластени и овластени преведувачи за Хјустон

Хјустон јазични преведувачи

Комуницирањето на повеќе од еден јазик станува сè поважно на денешниот разновиден пазар. Повеќето од нас можат да зборуваат само еден јазик и имаме тенденција да имаме единствена, високо дефинирана област на експертиза во бизнисот. Нашите преведувачи од областа Хјустон течно зборуваат различни јазици кои се клучни за оние кои работат на меѓународната сцена. Покрај тоа, тие се запознаени со различни области на бизнисот, вклучувајќи медицина, производство, инженерство и правни услуги, за да наведат неколку.

Во American Language Services, обезбедуваме квалификувани, високо обучени и сертифицирани јазични преведувачи со деловно искуство. Нашите преведувачи одиграа значајна улога во сесиите за деловна стратегија, состаноци поврзани со безбедноста, судски случаи од висок профил и проекти за поднесување патенти.

Хјустон толкува во свет кој постојано се менува

Корона вирусот првпат пристигна во Соединетите Американски Држави во март 2020 година. Овој опасен вирус привремено го промени бројот на луѓе кои работат и ја трансформираше употребата на интерпретирање лично. На краток рок, се појави нов модел и ние признаваме дека ви се потребни функционални опции за да го зачувате и придвижите вашиот бизнис напред. Ние сме многу среќни што ви нудиме неколку одлични избори за интерпретирање лично, лице в лице.

За брза и бесплатна понуда преку Интернет или за да поднесете нарачка, кликнете на услугата од интерес подолу:

Хјустон толкува во свет кој постојано се менува

Програмите за толкување обезбедуваат, ефикасни, исплатливи и многу безбедни решенија

Видео далечинско толкување (VRI)

Виртуелно поврзување е нашиот високо ефективен VRI систем и е достапен за вас и за однапред закажани и за потребите на барање. Работиме на 200+ јазици. Нашите умешни и искусни јазични преведувачи се достапни деноноќно, 24 часа, 7 дена во неделата, во секоја временска зона што ви треба низ светот. Virtual Connect, е едноставен за користење, лесен за поставување и многу исплатлив избор.
Кликни тука за повеќе информации.

Преведување преку телефон (OPI)

Преведувачките услуги на OPI се претставени на над 100+ различни јазици. Нашите искусни и исклучително квалификувани преведувачи се достапни деноноќно, во секоја светска временска зона, што ви овозможува целосна пристапност од 24 часа и 7 дена во неделата. OPI е одличен за повици кои не се во рамките на вашето редовно работно време и повици со пократка должина. OPI е совршен и за итни случаи, каде секоја секунда е важна и кога имате непредвидени потреби. OPI може да биде вашата врвна опција, тој е рентабилен, лесен за лансирање и многу лесен за користење. И двете услуги на барање и однапред закажани услуги се нудат на ваше разгледување.
Кликни тука за повеќе информации.

Хјустон е дом на 30-та по големина економија во светот, а жителите зборуваат повеќе од 90 јазици. Отворањето на линиите за комуникација меѓу членовите на различни културни групи може да биде предизвик, освен ако немате јазични професионалци кои работат со вас. Нашите преведувачи зборуваат шпански, виетнамски, кинески и француски, за да наведат мал примерок од јазиците што ги толкуваме. Преведувачите што ги вработуваме во областа Хјустон ја докажаа својата способност да се справуваат со големи групи, дури и во ситуации со екстремно висок притисок што се дел од деловната територија.
Во American Language Services, обезбедуваме квалификувани, високо обучени и сертифицирани јазични преведувачи со деловно искуство. Нашите преведувачи одиграа значајна улога во сесиите за деловна стратегија, состаноци поврзани со безбедноста, судски случаи од висок профил и проекти за поднесување патенти.

Хјустон е дом на 30-та по големина економија во светот, а жителите зборуваат повеќе од 90 јазици. Отворањето на линиите за комуникација меѓу членовите на различни културни групи може да биде предизвик, освен ако немате јазични професионалци кои работат со вас. Нашите преведувачи зборуваат шпански, виетнамски, кинески и француски, за да наведат мал примерок од јазиците што ги толкуваме. Преведувачите што ги вработуваме во областа Хјустон ја докажаа својата способност да се справуваат со големи групи, дури и во ситуации со екстремно висок притисок што се дел од деловната територија.

Ако сакате да работите со меѓународни клиенти, мора да имате флексибилен распоред кој може да ги смести клиентите овде и во прекуокеанските временски зони. Нашите преведувачи во Хјустон се достапни за трговски мисии, конференциски повици и продажни презентации деноноќно. Нашите преведувачи во Хјустон, исто така, се фокусираат на судења во судници, проекти за истражување на пазарот, корпоративни настани, турнеи и фокус групи.

Меѓу јазиците што ги толкуваме се:

Азиски: мандарински, кантонски, поедноставен и традиционален кинески, корејски, јапонски, тајландски, индонезиски, виетнамски, камбоџански, хмонг, тагалог, ерменски, турски, пенџаби, дари, пашту, хинди, урду, лао и курдски

ЕУ: шпански, руски, француски, германски, италијански, португалски, украински, полски, унгарски, дански, холандски, шведски, фински, хрватски, српски, босански и грчки

Блискиот исток/африкански: арапски, хебрејски, фарси, сомалиски, свахили, африканс, Динка, зулу и мандинго

Дознајте повеќе за нашите услуги со повик -800 951 5020-

Локација во Хјустон:
2617C West Holcombe Blvd., Unit 475
Хјустон, Тексас 77025
телефон: (832)-540 9140
Бесплатен телефонски број: (800)-951 5020

  • Контактирајте нè или повикајте ни да откриете како можеме да помогнеме.

нашата Корпоративна канцеларија

ГИ ПРИФАЌАМЕ СИТЕ ГОЛЕМИ КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Брз цитат