Што правиме

Нашите супериорни услуги

Услуги за превод Сите јазици и формати
Услуги за толкување Симултано и последователно
Медиумски услуги Гласови, синхронизирање и титлување
Услуги за транскрипција Доставено во сите формати
Толкување на опрема за изнајмување
Решенија за технологија

Научете како AML-Global може да ви помогне

Толкување

Медиумски услуги

Транскрипции

Федерално склучување договори

Кои сме ние

ЗА АМЛ-Глобал

 AML-Global ги поврзува лингвистите со американски и меѓународни компании речиси 4 децении. Нашата мисија е да обезбедиме платформа од светска класа за поврзување на клиентите со најдобрите, најквалификувани лингвисти достапни во светот.

  • Ние сме компанија опседната со обезбедување одлично искуство на клиентите.
  • Квалитетот е во центарот на сè што правиме.
    • Ние сме сертифицирани со ISO 9001 и 13485.
  • Сите наши преноси на датотеки се безбедни и шифрирани.
  • Ние сме во првите редови на технологијата.
  • Нашата база на податоци на професионалци за јазични услуги е една од најголемите во индустријата.

Делумна листа на јазици што ги зборуваме и пишуваме

Наши блогови

Последни пораки

БЕЛИ ХАРТИВИ

Најнови бели книги

Форум за толкување

Форум за преводи

Форум за транскрипција

Форум за медиуми

Општи совети

Стапи во контакт

Пополнете го формуларот десно за да можеме да му помогнеме на вашиот бизнис да ги исполни своите јазични потреби. Обично ќе добиете одговор за само неколку минути, а не за денови.

Следете не

Контактирајте нѐ

За брз одговор