elokuu 2021

Elokuun voi tiivistää kolmella sanalla: Aurinko, meri ja lomat; mutta on paljon enemmän kuin tämä. Elokuu on vuoden eniten elänyt kuukausi, jossa on grilliä, allasjuhlia ja puutarhaillallisia, jotka tänä vuonna toivat ihmiset yhteen uudelleen Covid -pandemian jälkeen, joka piti heidät erossa niin pitkään. Lämpimän kesäilman ja pitkien päivien ansiosta ihmiset voivat myös pysyä poissa paljon pidempään ja olla aktiivisempia. Valitettavasti elokuu on myös kuukausi, joka merkitsee kesän loppua, kun lapset palaavat kouluun ja ihmiset palaavat töihin.

Elokuu on myös merkittävä kuukausi historiassa, ja monet tapahtumat ovat parantaneet ja muuttaneet elämäämme. Hiroshiman atomipommi räjäytettiin ja on historiallisesti tunnettu tapahtuma, joka johti monien japanilaisten kuolemaan heti toisen maailmansodan lopussa. Itse asiassa tämä vaikutti suuresti sodan päättymiseen. Kuuluisa Anna Frankin päiväkirja, joka heijasti sekä toivoa että epätoivoa, päättyi elokuussa. Muita historiallisia tapahtumia ovat berliinin muurin luominen, italialaisen Sacco e Vanzetti teloitus, joka kiihdytti voimakkaita mielenosoituksia ympäri maailmaa sellaisina kuin ne olivat
pidätettiin ja teloitettiin. Toinen traaginen tapahtuma, joka liittyy luontoon, oli Krakatoa -saaren katastrofaalisin tulivuorenpurkaus. Elokuussa tapahtui kaksi traagista kuolemaa, joista ensimmäinen oli kuuluisan sukupuolisymbolin Marylin Monroen kuolema unilääkkeiden yliannostuksesta ja rakastetun brittiläisen prinsessa Dianan kuolema Pariisissa tapahtuneen nopean auto-onnettomuuden jälkeen, mikä aiheutti hänelle valtavan sisäisen vammoja. Heitä molempia on edelleen syvästi ikävä ja rakastettu. Poliittisella alalla kaksi tapahtumaa järkytti väestöä eri tavalla, ensimmäinen oli eteläafrikkalaisen ikonin Nelson Mandelan pidättäminen ja presidentti Richard M. Nixonin eroaminen Watergate -skandaalin jälkeen.

Valoisammalla puolella elokuussa oli myös positiivisia tapahtumia, jotka liittyivät elokuvaan, tekniikan alaan, tieteeseen ja lisäksi. Ensimmäisen transatlanttisen ilmapallomatkan saivat päätökseen kolme amerikkalaista, ensimmäinen sukellusvene matkusti pohjoisnavan alle, Yhdysvaltojen perustuslain 19. tarkistus ratifioitiin, mikä antoi naisille äänioikeuden ja kuuluisat Woodstock -festivaalit alkoivat symboloida 60' -kulttuuria. Teknologian alalla ensimmäinen liikennevalo sijoitettiin Ohioon, IBM lanseerasi ensimmäisen tietokoneensa, modeemivideopeli keksittiin "Pong" -pelillä, ja pian sen jälkeen, kun kuuluisa "street fighter" -videopeli myytiin, kinetoskooppi Edison patentoi ja äskettäin Google osti Androidin. Elokuu on myös tärkeä kuukausi elokuville ja elokuvateattereille, historian ensimmäinen sarjakuva esitettiin tässä kuussa ja Disney -elokuva "Bambi" julkaistiin ensimmäisen kerran. Muita yhteiskunnallemme merkityksellisiä tapahtumia ovat ”Cadillacin” ja “Harley Davidsonin” perustaminen, kanava “MTV” ilmestyi televisiossa ja vuonna 1911 Louvren museosta varastettiin kuuluisa Leonardo da Vincin maalaama Mona Lisa.

Tunnettujen henkilöiden syntymäpäivät elokuussa:

4. elokuuta 1961: BARACK OBAMA:
Yhdysvaltojen ensimmäinen afroamerikkalainen presidentti toimi 44. presidenttinä vuosina 2009–2017. Hän muutti modeemipolitiikan sääntöjä ja oli yhdessä vaimonsa kanssa arvostettu ja pidetty presidentti.

5. elokuuta 1930: NEIL ARMSTRONG: Neil oli amerikkalainen astronautti ja ilmailun insinööri ja ensimmäinen ihminen, joka käveli Kuulla, jossa hän lausui kuuluisan lauseensa "Se on pieni askel ihmiselle, yksi suuri harppaus ihmiskunnalle".

ELOKUU 13, 1930: ALFRED JOSEPH HITCHCOCK: Alfred oli englantilainen elokuvaohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Hän on yksi vaikutusvaltaisimmista ja laajalti tutkituista elokuvantekijöistä elokuvan historiassa. Tunnettu ”jännityksen mestariksi”, hän ohjasi yli 50 elokuvaa, mukaan lukien klassikoita, kuten The 39 Steps, Rebecca, Suspicion, Notorious, Takaikkuna, The Birds, Psycho ja Frenzy.

18. elokuuta 1933: ROMAN POLANSKI: Polanski on puolalainen ranskalainen elokuvaohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä. Hän alkoi lähestyä elokuva -maailmankaikkeutta hyvin nuorena ja selviytyessään natsien holokaustista hän aloitti näyttelemisen. Hänen uransa sujuessa sujuvasti hänen yksityiselämänsä katkesi palasiksi, kun Manson -perhe murhasi hänen vaimonsa Sharon Taten julmasti vuonna 1969. Tämän tapahtuman jälkeen hänen elämänsä muuttui täysin ja vuonna 1977, kun häntä syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä, hän pakeni maassa ja sitä pidetään Yhdysvalloissa edelleen pakolaisena.

19. elokuuta 1946: WILLIAM JEFFERSON CLINTON (AKA BILL CLINTON): 42. Yhdysvaltain presidentti oli ensimmäinen presidentti toisen maailmansodan jälkeen, joka ei ollut elossa toisen maailmansodan aikana. Ennen puheenjohtajakauttaan hän toimi Arkansasin kuvernöörinä ja Arkansasin pääministerinä. Hänen henkilökohtaista käytöstään ja seksuaalista väkivaltaa koskevat skandaalit ovat saaneet paljon kritiikkiä, ja Clinton on ollut virkansa jättämisen jälkeen mukana julkisessa puheessa ja humanitaarisessa työssä. Hän on pysynyt aktiivisena demokraattisen puolueen politiikassa ja kampanjoinut vaimonsa Hillaryssä, kahdessa presidentinvaalikampanjassa vuosina 2 ja 2008.

Joitakin mielenkiintoisia käännös-, tulkkaus- ja mediaprojekteja valmistui elokuussa

Elokuu, vaikka se tunnetaan lomakuukautena, osoittautui erittäin kiireiseksi kuukaudeksi, joka oli täynnä mielenkiintoisia projekteja ja monipuolista työtä yrityksellemme. Tämä kattoi laajan työn monilla aloilla ja kielillä. Tulkkausosasto näkee edelleen jatkuvan kasvun sekä paikan päällä että virtuaalisessa tulkinnassa, osittain Covid-rokotteen ja sen leviämisen estämiseksi voimassa olevien sääntöjen ja talouden yleisen luottamuksen ansiosta.

In videon etäkenttä, tarjosimme kahden päivän ajan samanaikaisia ​​videokeskisiä kreikkalaisen ja bengalilaisen tulkkauspalveluja New Yorkin osavaltiolle joissakin ympäristökysymyksissä. Los Angeles Jaw -yrityksen lailliseksi tuomitsemiseksi tarjoamme sertifioituja mandariinitulkeja videon välityksellä ja toimitamme viittomakielen videotulkkauksen suurelle itärannikon yliopistolle verkkotunneille. Paikallisten palvelujen osalta toimitimme espanjalaisen simultaanitulkkaus- ja tulkkauslaitteen paikan päällä kansalliselle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle kolmen päivän kokoukseen, joka koski köyhyydessä olevien ihmisten auttamista. Toimitimme myös useita espanjalaisia ​​simultaanitulkkeja Atlantic Cityssä järjestettävään kolmen päivän konferenssiin, jonka järjesti yksi maan suurimmista ammattiliitoista, ja tarjosimme kaksi Angolan portugalilaista tulkkia neljän päivän koulutustilaisuuksiin maailmanlaajuista voittoa tavoittelematonta demokratiaa ja vapautta edistävässä kokouksessa .

Osalta multimediatyö, tarjosimme japanilaisia, korealaisia, venäjällisiä, kiinalaisia, arabialaisia, ranskalaisia ​​ja tagalogisia puhepalveluja suurelle yliopistolle englanniksi toisena kielenä. Kaikki työt tuotettiin Los Angelesin studiossa, ja me myös transkriboimme vakavat 90 minuutin haastattelut pandžabista englanniksi lainvalvontaviranomaisten kanssa työskentelevälle asiakirjojen käsittelyyritykselle.

Meidän Kääntäminen osasto on toteuttanut monia projekteja hyvin monille eri toimialoille. Käänsimme 8,000 sanan poliittisen kyselyn yksinkertaistetuksi kiinaksi, koreaksi ja vietnamiksi hämmästyttävän yhden päivän läpimenoaikana suurelle kansalliselle yleisen mielipiteen ja poliittisen strategian tutkimusyritykselle. Suurelle lääketieteellisten laitteiden valmistajalle, jonka on käytettävä ISO 13485 -sertifioituja käännöksiä, käänsimme yli 15,000 100 sanan lääkinnällisten laitteiden käyttöoppaan italiaksi. Tunnetulle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle toimitimme käännöksen nopeutetusti, yli XNUMX hätäviestintää, lehdistötiedotteita, espanjaksi ilmoituksia joillekin maan suurimmista laitoksista, jotka liittyivät Miamin rakennuksen romahtamiseen, Afganistanin vetäytymiseen ja Hurrikaani Ida Delivering tuntia monta kertaa.

Kansakunnan suurimmalle yhdistyshallinto- ja palveluyritykselle käänsimme 500,000 56,000 sanan projektin espanjaksi, ukrainaksi, EU: n ranskaksi ja brasilialaiseksi portugaliksi, tutkimukset koskivat syrjintää ja puolueellisuutta. Käänsimme 15,000 sanan saksalais-englanninkielisen projektin yhdelle Yhdysvaltain valtion virastolle, joka koski teknologiajärjestelmiin liittyvää tietoturvaa. Viimeisenä esimerkkinämme käänsimme suuren viihdelakitoimiston, jonka käänsimme EU: n ranskaksi (kuvausprojektia varten), käänsimme XNUMX XNUMX sanan joukon oikeudellisia asiakirjoja, mukaan lukien välimiessopimukset, luottamuksellisuussopimukset ja tiedotteet.

AML-Global on ajan testissä tarjotessaan käännös-, tulkkaus-, transkriptio- ja mediapalveluja yksityiselle teollisuudelle, kaikilla tasoilla toimiville hallituksille, koulutusorganisaatioille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Tuhannet kielitieteilijämme ympäri maailmaa ja omistautuneiden ammattilaisten ryhmät ovat valmiita palvelemaan.

Soita meille nyt: 1-800-951-5020, lähetä meille sähköpostia osoitteessa translation@alsglobal.net Lisätietoja on verkkosivustollamme https://www.alsglobal.net tai tarjous mene osoitteeseen http://alsglobal.net/quick-quote.php ja me vastaamme nopeasti.

HYVÄKSYN KAIKKI TÄRKEIMMÄT LUOTTOKORTIT

Nopea lainaus