tammikuu 2021

Tervetuloa vuoteen 2021! Tammikuu tuo uuden vuoden, joka on täynnä toivoa ja kohonneita odotuksia. Joka vuosi antaa meille uutta toivoa ja optimismia, tänä vuonna tämä on erityisen tärkeää. Tiedämme, että vuosi 2020 oli vaikea meille monille, ja meitä kaikkia on haastettu voittamaan huomattavia esteitä. Parempia asioita varmasti tulee! Voimme myös sanoa, että tammikuu on siirtymäkuukausi, jolloin yritämme järjestää tulevan vuoden uusien tavoitteidemme saavuttamiseksi. Tammikuu on myös enemmän kuin tämä, se on kuukausi historiallisesti merkittäviä tapahtumia, jotka ovat muuttaneet elämää ja tuntuvat edelleen.

Vuonna 1924 brittiläinen egyptologi Howard Carter löysi Tutankhamenin (kuningas Tut) sarkofagin Kuninkaiden laaksosta lähellä Luxoria useiden vuosien etsinnän jälkeen; tätä pidettiin 20-luvun tärkeimpänä löytönä. Vuonna 1782 ensimmäinen Yhdysvaltain liikepankki avattiin Pohjois-Amerikan pankkina Philadelphiassa. Tämä auttoi johtamaan lukuisten muiden rahoituslaitosten muodostumiseen ja rahoitusbuumiin, joka lopulta ansaitsi Yhdysvalloille määräävän aseman maailman maailmantaloudessa. Lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin, vuonna 1999, yksitoista Euroopan maata alkoi käyttää uutta Euroopan yhtenäisvaluuttaa, euroa, sähköisiin rahoitus- ja yritystoimiin. Yksi USA: n historian silmiinpistävimmistä tapahtumista oli presidentin ensimmäinen syytteeseenpanotutkinta 130 vuodessa, jossa syytettiin entiseltä presidentti Clintonilta väärennöksillä ja oikeuden esteillä.

Tammikuu on myös innovaatioiden kuukausi: Vuonna 1863 Lontoossa avattiin maailman ensimmäinen maanalainen rautatielinja, Metropolitan-linja Paddingtonin ja Farringdonin välillä. Osavaltioissa Glenn Curtissin keksimä lentovene-lentokone teki ensimmäisen lentonsa Hammondsportissa New Yorkissa ja joskus myöhemmin American Airlines Boeing 707 teki ensimmäisen aikataulun mukaisen mannertenvälisen Yhdysvaltain lennon Kalifornian ja New Yorkin välillä. Islanti otti käyttöön elämän muuttavan lain naisille vuonna 1935, joka oli ensimmäinen maa, joka laittoi abortit. Yhdysvallat teki päätöksen muutama vuosi sen jälkeen vuonna 1973 oikeudenkäynnissä, jossa korkein oikeus ilmoitti päätöksestään. Kansanterveyden osalta Yhdysvaltojen kirurgi ilmoitti, että savukkeet voivat olla terveydelle vaarallisia, ensimmäinen tällainen virallinen hallituksen raportti.

Tunnettujen henkilöiden syntymäpäivät tammikuussa:

8. TAMMIKUU 1935: Elvis Presley: Häntä pidetään yhtenä 20-luvun merkittävimmistä kulttuurikuvakkeista, ja häntä kutsutaan usein "Rock and Rollin kuninkaaksi" tai yksinkertaisesti "Kuninkaaksi". Hän oli rockabillyn, maanmusiikin, rytmin ja bluesin nopean tempun yhdistelmän edelläkävijä. Hänen urallaan oli valtava menestys sekä musiikkialalla että pääelokuvana elokuvateollisuudessa. Hän kuoli aivan liian nuorena 42-vuotiaana ja järkytti miljoonia fanejaan ympäri maailmaa. Hänen vaikutuksensa tuntuu edelleen voimakkaasti tähän päivään asti.

9. TAMMIKUU 1913: Richard Nixon: Nixon oli Yhdysvaltojen 37. presidentti, syntynyt Yorba Lindassa Kaliforniassa. Hän palveli varapuheenjohtajana Dwight D.Eisenhowerin johdolla vuosina 1953-61, sitten hän epäonnistui presidenttiehdokkaana ja hävisi kapeasti John F.Kennedylle. Hän palasi uudestaan ​​vuonna 1968 ja juoksi onnistuneen presidentinvaalikampanjan Hubert Humphreyä vastaan. Hän voitti uudelleenvalinnan maanvyörymällä vuonna 1972, mutta erosi häpeällisesti kaksi vuotta myöhemmin Watergate-skandaalista johtuvan valitusmenettelyn keskellä.

16.TAMMIKUU 1974: Kate Moss: Kun hänen maineensa nousi 90-luvun puolivälissä. Häntä pidettiin aikakautensa viimeisimpänä supermallina. Hänen kauneutensa, varsinkin hänen pitkä, ohut vartalonsa, sopi täydellisesti tuon ajan muodin vaatimuksiin, nosti hänet nopeasti yhdeksi haetuimmista malleista kaikkialla maailmassa. Hänen suihkukoneidensa elämäntavansa, lukuisat juhlat ja huumeiden väärinkäyttö johtivat kuitenkin siihen, että hänet jätettiin muotikampanjoista vuoteen 2012 asti. Hän suoristi elämänsä ja sai suuren paluun; hänen voittoisan paluunsa sai monet suurimmat muotimerkit saamaan Kate jälleen edustamaan heitä suurissa muotinäytöksissä ja mediakampanjoissa kaikkialla. Hän ei koskaan lopettanut työskentelyä muotiteollisuudessa, vaikka siirtyi menestyksekkäästi roolistaan ​​upeasta mallista loistavaksi suunnittelijaksi.

17. TAMMIKUU 1942: Muhammad Ali (syntynyt Cassius-savi) 22-vuotiaana vuonna 1964 voitti raskaansarjan maailmanmestaruuden. Kun hän oli kääntynyt muslimien uskontoon, hänestä tuli suorapuheinen omatuntoinen vastustaja Amerikan lisääntyvälle osallistumiselle Vietnamin sodaan ja kieltäytyi sotilasvelvollisuudesta, kun hänet värvättiin. Tämän seurauksena häneltä otettiin nyrkkeilyn titteli, kiellettiin nyrkkeily ja myöhemmin vankilaan. Pitkän oikeudellisen taistelun jälkeen hänen vakaumuksensa muuttui, ja hän sai mestaruuden takaisin vuonna 1974. Hän on aikansa tunnetuin nyrkkeilijä ja erittäin tunnettu maailmanlaajuinen hahmo, ja häntä pidetään edelleen parhaan raskaansarjan nyrkkeilijänä historian historiassa. Urheilu.

30. TAMMIKUU 1974: Christian Bale: Yksi viime vuosikymmenien merkittävimmistä näyttelijöistä pidettiin Batamanin roolina Nolanin trilogiassa, elokuvissa, jotka saivat paljon kiitosta ja suosiota sekä yleisöltä että elokuvakriitikolta. Hän on myös tekemisissä monien erilaisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, kuten Greenpeacen, kanssa.

Joitakin mielenkiintoisia käännös-, tulkkaus- ja mediaprojekteja valmistui tammikuussa

Vaikka tammikuu on vuoden ensimmäinen kuukausi, eri osastoillamme oli paljon tehtävää. Käännösosastomme sai päätökseen useita projekteja. He käänsivät ulkomaisia ​​julkaisuja, osallistumis- ja välimiesmenettelysopimuksia, luottamuksellisesti sopimuksia ja sijaintisopimuksia suurelle viihdeyritykselle turkkiksi, ranskaksi ja arabiaksi. He käänsivät useita työntekijöiden käsikirjoja espanjaksi, vietnamiksi ja koreaksi yrityksiltä rahoitus-, kuljetus-, elintarvike-, korkean teknologian ja rakennusyritysten välillä. He toimittivat koulutustietojen käännöksen arabiaksi, Kap Verden kreoliksi, portugaliksi ja espanjaksi yhdelle maan johtavista tutkimuslaitoksista. He tarjosivat myös kanadalaisen ranskan käännös- ja Desk Top Publishing -palvelut 8,000 sanan käyttöoppaalle. Lääketieteen alalla he käänsivät tärkeitä Covid 19 -rokotetietoja yhdelle kansakunnan suurimmista terveydenhuollon tarjoajista 15 kielelle, mukaan lukien arabia, korea, somali, kiina, burma, tonga ja vietnam. Lopuksi he saivat päätökseen projektin, joka koostui 100: n sivun käännöksistä koreasta ja japanista englanniksi englanniksi lääketeollisuuden immateriaalioikeuksia koskeviin asiakirjoihin.

Myös mediaosasto oli kiireinen. He käänsivät ja lokalisoivat skriptejä tunnetulle mediayhtiölle. Sitten he tekivät äänipuhelut yhden tunnin markkinointivideolle talostudiossamme 1 kielellä käyttäen 5 VO-taiteilijaa yhdelle ääniteollisuuden tunnetuimmista nimistä. Kielet olivat korea, japani, ranska, espanja ja mandariini.

Tulkkausosastolla oli myös paljon työtä, ja he tarjosivat videotulkkauksen (VRI) ranskankielistä ja espanjalaista samanaikaista tulkkausta kansallisen konsulttiyrityksen järjestämälle neljän päivän johtajien konferenssille. Saimme äskettäin päätökseen projektin, johon osallistui seitsemän tuntia japanilaista simultaanitulkkausta videon välityksellä kokoukseen, johon osallistui maailman suurin teollisuuskoalitio, joka keskittyi elektroniikkateollisuuteen.

He toimittivat virtuaalisia ja paikan päällä olevia ASL-tulkkauspalveluita suurimmille yliopistoille ja laitoksille koko kuukauden ajan. Lisäksi he tarjosivat käytännössä sertifioituja tulkkeja asianajotoimistoille ja tuomioistuinten raportointitoimistoille. Laillinen VRI toimitettiin myös Yhdysvaltojen oikeusministeriölle lukuisiin oikeudenkäynteihin, mukaan lukien tallettaminen, oikeudenkäynnit, kuulemistilaisuudet ja välimiesmenettelyt eri kielillä, jotka vaihtelivat venäjältä ja hollannista espanjaan ja tagalogiin.

AML-Global on ajan testissä tarjotessaan käännös-, tulkkaus-, transkriptio- ja mediapalveluja yksityiselle teollisuudelle, kaikilla tasoilla toimiville hallituksille, koulutusorganisaatioille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Tuhannet kielitieteilijämme ympäri maailmaa ja omistautuneiden ammattilaisten ryhmät ovat valmiita palvelemaan.

Soita meille nyt: 1-800-951-5020, lähetä meille sähköpostia osoitteessa translation@alsglobal.net Lisätietoja on verkkosivustollamme https://www.alsglobal.net tai tarjous mene osoitteeseen http://alsglobal.net/quick-quote.php ja me vastaamme nopeasti.

HYVÄKSYN KAIKKI TÄRKEIMMÄT LUOTTOKORTIT

Nopea lainaus